http://www.perdele.ro/articole/

Sisteme/ Galerii

Sistemele/galeriile sunt acele componente ale perdelelor care fac ca materialele alese cu grija sa arate impecabil la geam, sa fie functionale si estetice.

Desi sunt situatii in care acestea nu sunt la vedere, atunci cand arhitectul prevede anumite riloge sau nise pentru mascarea acestora, sistemele de prindere ale perdelelor si draperiilor joaca un rol important.

Decorin a dezvoltat si produs o gama de sine din aluminiu foarte flexibile, estetice si functionale care se pot adapta tuturor tipuri de ferestre, in bovindou sau arcade, sau pe drept.

Pe langa sistemele din aluminiu, mai exista o gama de de galerii rotunde clasice pe care o importam pentru dumneavoastra.

Sunt de asemenea foarte flexibile - se pot ajusta dupa fereastra si cerinte - ex. in cazul unor calorifere sau ventiloconvectoare mai adanci, se pot comanda console/picioare care sa depaseasca adancimea acestora astfel incat materialul de perdea si draperie sa cada prin fata lor si sa isi pastreze o tinuta impecabila de sus pana jos- si sunt disponibile intr-o gama variata de culori precum si ornamente/capete.