http://www.perdele.ro/articole/

Perdele/ Draperii

Perdele si Draperii Clasice

O incantare prin definitie, perdelele si draperiile in forma lor clasica, intalnite inca de pe vremurile stravechi, au cucerit usor interioarele celor mai sofisticate locuinte, atat prin confortul de intimitate oferit, atat de ravnit de noi toti, cat si prin rolul decorativ atat de maiestuos pe care si-l revendica.

Daca orice alte solutii ne par acum familiare, perdelele si draperiile clasice au oferit dintotdeauna o imagine bogata a interiorului, atat prin folosirea materilor din abundenta cat si prin modelele atat de diversificate de prindere si decorare, sub forma de volane, baldachine sau alte lucrari speciale, atat de apreciate de arhitecti.

Cateva exemple vorbesc de la sine, astfel puteti accesa aici o galerie foto pentru perdele si draperii clasice.

Ca informatii generale, perdelele si draperiile clasice, atat de diversificate, se impart, in functie de sistemul de prindere folosit, in doua mari categorii:
- pe sine (la vedere sau ascunse in riloge) sau
- pe galerii rotunde,
fiecare solutie poate fi adoptata in functie de interiorul creat special de arhitect.

In lipsa unuia, va stam la dispozitie cu explicatii si cu recomandari pentru a descoperi care dintre solutii se potriveste.
Vizitati galeria foto pentru perdele si draperii clasice cu sistem de prindere pe sina, sau galeria foto cu perdele si draperii clasice cu sistem de prindere pe galerii rotunde, mult mai decorativa si mai potrivita interioarelor cu adevarat clasice.